Recent Posts

Saturday, October 6, 2012

9 comments

UiTM V3.1 Shortcut Virus Remover Tool

Ini plak saya nak share cara saya buang virus shortcut dan unhide(keluar kan semula file yg telah disorok oleh virus shorcut) semula file dalam pendrive. Saya tak pasti pula siapa yang buat aplikasi ini, adekah student UiTM? treng teng tengggg...

Anda boleh download UiTM SHORTCUT VIRUS REMOVER v3.1  di link bawah ini:
  • http://www.mediafire.com/?nv62m30bkbl5bt4
  • http://www.mediafire.com/?u7okrf46wlbrcls
  • http://www.4shared.com/file/QjoON7jY/Shortcut_Virus_Remover_v31.htm

***CARA GUNA:

Mudah saja nak guna tool ini.Cuma perlu download dan kemudian klik saja fail itu


Pilih sama ada mahu buang virus di Pen drive atau Computer


Lepas itu pilih mana-mana device yang mahu di bersihkan kerana ini untuk Pen drive.
Tekan scan dan delete semuanya


Yang ini pula jika pilih PC.Tekan scan dan delete semuanya. Selesai


**Jika masih ada lagi yang tidak dapat di buang,cuba run tool ini dalam keadaan Safe Mode.**

9 comments:

pitter aiman said...

terbaik der.. thanks der..

Abrahamz Das said...

document dalam pendrive akan hilang tak bang?

firdaus che soh said...

fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh 4shared Support Team.

admin said...

x ilang,hidden je

2Me said...

thank you so much admin.... alhamdulillah.. selamat dah hardisk sy.. ^_^

nonajija said...

Yup2.....thanks sgt2 admin....mmg berjaya

Unknown said...

hidden di mana ye failnya?

jam murah said...

Thanks bro. Salute pada sapa yang bikin program ni. FREE dan hanya ambik 5 minit selesaikan masalah shortcut virus ni...

Nura Yuzani said...

Ala...tak boleh download da ke???? Wuaaaa

Best viewed on firefox 5+

Diminati Ramai

Kategori Utama

Pengikut Blog Ni....

Counter Pelawat