Saturday, October 6, 2012

, , ,

UiTM V3.1 Shortcut Virus Remover Tool

Ini plak saya nak share cara saya buang virus shortcut dan unhide(keluar kan semula file yg telah disorok oleh virus shorcut) semula file dalam pendrive. Saya tak pasti pula siapa yang buat aplikasi ini, adekah student UiTM? treng teng tengggg...

Anda boleh download UiTM SHORTCUT VIRUS REMOVER v3.1  di link bawah ini:
  • http://www.mediafire.com/?nv62m30bkbl5bt4
  • http://www.mediafire.com/?u7okrf46wlbrcls
  • http://www.4shared.com/file/QjoON7jY/Shortcut_Virus_Remover_v31.htm

***CARA GUNA:

Mudah saja nak guna tool ini.Cuma perlu download dan kemudian klik saja fail itu


Pilih sama ada mahu buang virus di Pen drive atau Computer


Lepas itu pilih mana-mana device yang mahu di bersihkan kerana ini untuk Pen drive.
Tekan scan dan delete semuanya


Yang ini pula jika pilih PC.Tekan scan dan delete semuanya. Selesai


**Jika masih ada lagi yang tidak dapat di buang,cuba run tool ini dalam keadaan Safe Mode.**
Share:

13 comments:

  1. document dalam pendrive akan hilang tak bang?

    ReplyDelete
  2. fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh 4shared Support Team.

    ReplyDelete
  3. thank you so much admin.... alhamdulillah.. selamat dah hardisk sy.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Yup2.....thanks sgt2 admin....mmg berjaya

    ReplyDelete
  5. Thanks bro. Salute pada sapa yang bikin program ni. FREE dan hanya ambik 5 minit selesaikan masalah shortcut virus ni...

    ReplyDelete
  6. Ala...tak boleh download da ke???? Wuaaaa

    ReplyDelete
  7. terima kasih bro..selamat file-file saya...huhu
    memang berkesan anti virus ni

    ReplyDelete
  8. Fail hidden kat mana nak cari blk. Byk tu data saya. 😭😰😰

    ReplyDelete
  9. hilang file skali aaaaa space smua kosong tolonggg

    ReplyDelete